Szájsebészet

Fogeltávolítás

A menthetetlen fogakat fogászati fogóval távolítjuk el a fogmederből, természetesen nagyon alapos érzéstelenítés után,a lehető legkíméletesebben és fájdalommentesen. Ritkán előfordul, hogy a gyökereket csak műtéti feltárással lehet eltávolítani. Szintén műtétileg távolítjuk el a fejlődésükben visszamaradt bölcsességfogakat.

Gyökércsúcsi gyulladás eltávolítása

A gyökércsúcsi gyulladások azok a kórós elváltozások a foggyökéren, amelyek gyakran fájdalommentesek, így elmarad az orvoshoz irányító jelzés. Ezekből a baktériumokkal túlzsúfolt területekről folyamatosan mikroorganizmusok, toxinok kerülnek a keringésbe és más szerveken megtapadva gócbetegséget okozhatnak. Fogeredetű gyulladás következménye lehet: izületi gyulladás, a vese, a szív, az érrendszer bizonyos szövetét érintő gyulladás, a hajhullás egyes esetei, sok allergiás kórkép. A leírtak miatt kulcsfontosságú ezen gyulladások eltávolítása a fogakról, melyet általában műtéti úton végzünk.

Fogászati implantátumok behelyezése

A fogászati implantátumok óriási fejlődésen mentek át az utóbbi években. Emberek százezrei nyerték vissza önbizalmukat és mosolyukat a mind igényesebb anyagok, a megbízhatóbb rendszerek és az egyre kisebb implantátumok használatának köszönhetően.
Rendelőnkben az SGS implantátum rendszert használjuk.

Copyright © 2010 Kinddental. Minden jog fenntartva.

Készítette Honlapkészítés-online marketing