Konzerváló eljárás

Tömések

A leggyakoribb fogakat ért betegségek a szuvasodások. A tömések fotopolimerizációval vagy kemopolimerizációval készülnek műanyagokból vagy üvegionomer cementekből. A régi amalgámtöméseket is ilyen anyagokra cseréljük ki. Ezek az anyagok nem allergizálnak,, szövetbarátok és esztétikailag tökéletesen megfelelnek a legmagasabb igényeknek is.

Inlay, onlay

Ha nagyon sok saját foganyag veszteség van, akkor annak a pótlására szoktuk ajánlani a betéteket, melyet a fogtechnikussal együtt készítünk el, majd beragasztjuk az előkészített üregbe. Esztétikai okok miatt ezek a betétek kompozitból vagy kerámiából készülnek, de a hagyományos aranybetétekre is van kereslet, főleg a rágófogakra ajánljuk.

Héjkerámia

Egy tökéletesen szép mosoly, üdén ragyogó fogak…Ki ne vágyna a filmsztárok irigylésre méltó mosolyára? A különböző alaki deformitások, elszíneződések javítására készítjük a vékony, kerámia héjakat. Minimális  és kíméletes fogállomány eltávolítása után precíziós lenyomatot készítünk, majd a technikai laboratórium elkészíti a 0,5-1,5 mm-es héjakat. Ezt ragasztjuk a fogak ajak felöli felszínére.

Gyökérkezelés

Sajnos nagyon gyakori beavatkozás a gyökérkezelés, a fogmegtartás céljából és igyekszünk teljesen fájdalommentesen elvégezni. A gyökércsatornát tisztítjuk, fertőtlenítjük, szárítjuk majd gyökértömő anyaggal feltöltjük. A kezelést gyakran 2-3 ülésben kell elvégezni a gyulladás és fertőzés súlyosságától függően.

Copyright © 2010 Kinddental. Minden jog fenntartva.

Készítette Honlapkészítés-online marketing